Sunday, June 28, 2020

Singapore

  Beste skriveprosjekt for engelske forfatterer i Singapore


15. juni 2020






Vil du være en kjent forfatter på nettet?


Leter du å lese en thriller, eller kanskje en sensasjonell komposisjon? Eller ønsker du å publisere innholdet ditt, få anerkjennelse og bli en berømt fofatter for dine forbilledlige litterære ferdigheter? 

Nå må du være utslitt av  jakten på en slik plattform, men gode nyheter for deg-søket ditt slutter her!


Du har landet raketten med suksess i månens krater, hvor du ikke bare vil få stavebindende litterære ferdigheter fra fagfolk over hele kloden, men du vil også få muligheten til å bli en anerkjent forfatter med oppføringene dine. 

Så, lesere og forfattere, pust en lettelsens sukk, fordi du snart er i ferd med å gå inn magien, der drømmene dine møter virkeligheten. 

Sweek.com, har kommet til din hjelp! 

Din bilde-perfekte drøm, er det ikke? Fortsett å lese da- en raskt voksende  lese- og skriveplattform- Sweek er scenen din, som gir deg de passende litterære  verktøyene for å erobre skriveverdenen din, så vel som hjelper deg å bygge og utvikle skriveprofilen din ved ofte å arrangere minikonkurranser. 


Wripes- Unik type skriveprosjekter 

Men hvis du raskt vil bli en etablert skrivbent. er det sterkt anbefalte skriveprosjektet best egnet for deg. Ja, du har gjettet riktig-her, på Sweek, kaller vi den kjærlig WRIPES- et akronym som står for "WRiting ProjEctS", organisert av Sweek's tidligere merkeambassadør Chithanka Nanayakkara. 


Opprinnelig vert for flere år siden som et lite prosjekt, i dag, er det en av de ledende forfatterprosjektene i verden som alle håpfulle ønsker å være en del av. Og når du er først involvert, vil du aldri ønske å forlate igjen på grunn av dens rike læringerfaring fra profesjonelle forfattere, så vel som konstante støtte og oppmuntring som hjelper deg å oppfylle drømmene dine. 


Chitanka Nyanakkara  (innhold høflighet: Sweek.com) 

Chitanaka Nyanakkara ble en merkeambassadør for Sweek (nå ikke mer) da plattformen bare var to år gammel. Siden den gang har han organisert fem skriveprosjekter på vegne av Sweek (Som han gladelig kaller som WRIPES), og tiltrekker seg tusinivis av unge forfattere så vel som hundrevis av lesere. 

WRIPES er et unik type skriveprosket som har som mål å oppmuntre nybegynner til å utvikle historiene sine som mini e-bøker gjennom samarbeid tilbakemeldinger. Da blir disse bøkene gjort populære gjennom teaminnsats. Redigering av mini e-bøker blir utført av Chitanka selv, og hvis bøkene interesser han, designer han nydelige bokomslag for dem, lister opp i sin personlige blogg og inneholder dem i salgsfremmende videor- alt gratis! 

I 2018 kom WRIPES til å bli anerkjent av FN og hyllet av Sweek Admin med spesielle offisielle blogginnlegg. Hans WRIPE-4  på World Asteroid Day gjorde han gjesteblogg i det verdenskjente Astronomy Magazine. For øyeblikket er WRIPE-6 i gang, og du kan bli med som promotør ved å kontakte Chitanka Nyanarakka på:  skriuwupp@gmail.com


Og ikke glem å sveve over profilen hans på: http://wripes.blogspot.com/

Chitanka bor i Colombo, Sri Lanka 


Opplev unikheten til WRIPES


Med slike velvillige og lidenskapelige sjeler som prikker vår verden og arbeider med dem ville det være ikke mindre enn en mirakuløs mulighet. Å delta i WRIPES vil gi deg en rik og tilfredsstillende opplevelse, i motsetning til alt du har opplevd før.


Alt fra å jobbe med spørsmål som er relevante for samfunnet,til å finne deg selv fullstendig fordypet og innkapslet i historien din, vevd med myke ord og sterke bånd. Ikke bare,WRIPES  gir deg en simulering  av den virkelige litterære verden, men de lar deg også utforske ditt skjulte talent. kommunisere og utdanne verden med din subtile historien, samt føre deg til å vandre i livets baner,du har aldri sett før. De utforder deg, enten det kan være å utforske og skrive inspirasjonsord om din minst favoritt sjanger, eller bruke timevis på research for å lære et nytt tema. 

Men som lidenskapelige forfattere er vi klar over at det er disse utfordringene som får frem det beste i oss selv. La imidlertid ikke den høye standarden og forventningen skremme deg-la deg helle strømmen av ord ut på papiret, og se dem magisk veve i hånd med dette WRIPE- prosjektet, og  få med deg lidenskapen din, ønsket om å lære og en ordbok, og la resten være på magikerne og feene i drømmene dine.

Hvor mange WRIPES har vært så langt?

Siden fødselen av den skinnende plattform, har Chitanka organisert over fem WRIPES, og for å være presis, er dette den 6. WRIPE, som ikke bare tiltrukket hundrevis av forfattere fra hele verden, men har også vunnet popularitet med sin økning i antall lesere, støttespillere,og promotører. Alt fra spørsmål som er relevante for samfunnet, til å feire det fanastiske menneskelivet på jorden-WRIPE har alt!


WRIPE-1 ( Basert på den internasjonale minnedagen til minne om ofrene for Holocaust ble holdt 27. Januar 2018.) 

For mindre enn et århundre siden, forferdelige fryktelige massakrer under den andre verdenskrigen planeten vår med sorg, sorg og offer for millioner av uskyldige mennesker. For å feire denne tragiske episoden i menneskehetens historie, erkjenner vår verden den 'internasjonale Holocaustdagen' hvert år den27. januar. Og for omtrent to år siden betalte amatørforfattere respekt for dem som omkom med sine litterære ferdigheter som ble vist gjennom det første WRIPE-prosjektet noensinne - WRIPE -1. Interessert i å lese dem? Bare skriv 'holocaust 2018' som to ord på Sweek, og biblioteket med oppsiktsvekkende skrifter vil øse hjertet ut!

Wripe-2 (Basert på verdens språkdag?

 

(sett inn lenke https://www.un.org/no/observances/mother-language-day)

 

Nå, flytter du til 'imld' (WRIPE -2)! Skriv det som ett ord i Sweek, så vil du forstå rollen og betydningen av morsmålet vårt i hverdagen vår. Til tross for vår tiltrekning mot det allment aksepterte språket, engelsk, må vi ikke glemme våre forfedres røtter så vel som vårt morsmål, fordi det er det som komponerte vår tilværelse. Og så, for å feire den 'internasjonale morsmålsdagen' arrangeres hvert år den21. februar amatører forfattere fra hele verden bevisstgjøring, gjennom feiringen av deres morsmål. Så ikke glem å lese dem. Du vil bli overrasket! Men vent, det er mer :)

 

 

WRIPE-3 (Basert på Verdens vanndag avholdt 22. mars 2018)

 

(sett inn link https://www.un.org/no/observances/water-day)

 

Nesten alltid, “Vi glemmer at vannsyklusen og livssyklusen er en”, er det ikke? I dag er vi så fanget opp i vårt arbeid at vi ikke klarer å innse at med mindre vi tar ansvar og handling, vil brønnene bli tørre, og det vil også øynene våre. Til tross lovet å spare vann på "World Water Day - feires hvert år den22. mars - vi dessverre ikke har tatt saken i våre hender ennå. Og så, amatørforfattere fra hele verden tok det på skuldrene å bevisstgjøre dette presserende problemet gjennom sin oppsiktsvekkende forfatterskap som en del av WRIPE - 3. Bare skriv 'unwater' i Sweek, og gjør deg klar til å løfte om å redde mor Jorden .

 

 

WRIPE-4 (Basert på International Asteroid Day avholdt 30. juni 2018)

 

(sett inn lenke https://www.un.org/en/events/asteroidday/)

 

Pass på! Søk ly! En massiv asteroid skyldes vår vei, bestemt til å utslette den menneskelige befolkningen fra jordens overflate. Enten det er barn, unge eller til og med voksne, romstoppens mystikker slutter aldri å fascinere menneskeslekten, og det er grunnen til at Chinthaka Nanayyakara kom med enda en interessant SKRIFT. WRIPE - 4. Som ikke bare tiltrekker seg lesere og forfattere som er interessert i buddhistiske riker og ånder, men også tiltrekker seg de som er henrykt av universets skjønnhet.

 

Feires hvert år den30. juni 'World asteroide Day' mål å øke bevisstheten innen vitenskap og mystikk. Fantastisk, er det ikke? Vent til du skriver "asteroide" som ett ord i Sweek og begynn å lese e-bøkene. Jeg kan love deg en ting - du vil bli fraktet inn i undringens land helt fra begynnelsen! 

 

Dette er et av de mest vellykkede skriveprosjektene så langt organisert av Chinthaka. Det vant anerkjennelse fra det verdenskjente astronomimagasinet som ga ham mulighet til å skrive som gjestebloggpost om arrangementet.

 

(Sett inn lenke http://cs.astronomy.com/asy/b/astronomy/archive/2018/06/27/guest-blog-writers-of-sweek-com-hail-asteroid-day-with-literature.aspx)

 

Og det gjorde ham også til en fast gjesteblogger på det romskjærende barna-nettstedet OurUniverseForKids i 2020. 

 

https://www.ouruniverseforkids.com/blog-category/

 

Men vent, det er mer! SKRIFT - 6!

 

 

WRIPE-6 (Basert på International Asteroid Day avholdt 30. juni 2020. Du er her!)

 

WRIPE - 6, vårt nåværende WRIPE, er nok en gang tema på asteroider, men med en vri. Denne gangen må amatørforfattere utfordre seg selv og sine respektive land til å utforske virkningene av en livstruende asteroide som faller over hodet! Kan du forestille deg en asteroide som styrter forbi himmelen akkurat i dette øyeblikket? Men, mer - WRIPE-6 er tilgjengelig på hindi, koreansk, spansk, portugisisk, nordisk og afrikansk! Vel da, kom og støtt WRIPE - 6, og unn deg hundrevis av fritt tilgjengelige ebøker om dette temaet ved å skrive 'ASTEROID2020' som ett ord i Sweek.

 

Og hver gang du ønsker å ta en tur nedover minnefeltet, enten for å utvide kunnskapen din om WRIPE-temaene, eller for å friske opp fruktbare opplevelser, ikke glem å sjekke ut Chinthaka Nanayyakaras vakre promoteringsvideoer på YouTube av WRIPES: 

 

https://www.youtube.com/channel/UCGh9RDEloDpkWLeJZrsWNtg

 

Vel, hvorfor vente lenger med å oppnå visjonene dine, når du kan begynne å veve din virkelighet akkurat nå.

 

 

Singaporeere, lytt opp! Her er din sjanse til å bli med på de kommende WRIPES!

 

Ja, jeg mener det - akkurat i dette øyeblikket. Hør nøye, for dette kan være vendepunktet i livet ditt - en mild hilsen "hei", henvist til den personlige e-postadressen til Chinthaka Nanayakkara selv - writupp@gmail.com er mer enn nok til å drive deg frem med skriveprosjektet hans: ) Hvem kunne noensinne ha visst at et enkelt "hei" ville føre oss til suksessveien? 

 

Og til slutt å toppe det med et kirsebær på kaken, WRIPE, er ikke bare et middel for deg å få mange følgere som ønsker å bli som deg, men er også en direkte vei for deg å bli anerkjent av FN . 

 

Tross alt er WRIPES FN-registrerte arrangementer! Vi ønsker alle berømmelse og hengivenhet fra medmennesker, og vi vil faktisk ha det raskt - vel da, ikke vent lenger, fordi det å inngå en WRIPE ville være en av de beste autoritetsbeslutningene du kunne ha tatt. 

 

FN-dager: https://www.un.org/no/sections/observances/international-days/






















1 comment: